NIVEA поставя нов стандарт в anti-age грижата за кожата

NIVEA CELLULAR Серум с хиалурон е най-новият anti-age продукт от серията CELLULAR, разработен специално да подпомогне жените в съхраняването на младежкото им излъчване. Серумът съдържа 100% хиалурон от микро-фрагментиран тип, който прониква бързо и в дълбочина в кожата. В резултат още с първото нанасяне продуктът хидрата интензивно кожата и изглажда повърхността й.

Правилната хидратация има ключова роля в борбата с признаците на стареенето. За да  поеме пълноценно активните съставки на анти-ейдж кремовете, кожата трябва да бъде добре хидратирана. NIVEA CELLULAR Серум с хиалурон е с ултралека формула, която се абсорбира от кожата само за 20 секунди и не оставя неприятно лепкаво усещане. Това го прави идеална първа стъпка в грижата за кожата и подготовка за действието на активните съставки в дневния или нощния крем.

Иновативната формула на NIVEA CELLULAR Серум с хиалурон е разработена от екип от специалисти в проучванията и разработката на козметични продукти. Като марка №1 в грижата за кожата, NIVEA разполага с над 100 годишен опит и знания в областта, благодарение на които създава едни от най-предпочитаните козметични продукти.