NIVEA С ТРИ НОВИ ПРОДУКТА ЗА ИНТИМНА ГРИЖА

През есента NIVEA отделя специално внимание на грижата за една от най-чувствителните и деликатни зони от женското тяло с три нови интимни лосиона. Известен факт е, че балансът на интимната зона лесно може да бъде повлиян от външни фактори и това да доведе до нежелано чувство на дискомфорт.

Обикновените сапуни и душ-гелове могат да предизвикат чувство за дискомфорт, тъй като не са съвместими с естественото вагинално pH. Продуктите за интимна грижа поддържат естествения баланс на микрофлората в интимната зона.

Продуктите за интимна грижа от NIVEA са специално разработени за тази цел. Тяхната лека формула съдържа млечна киселина, която спомага запазването на pH баланса в интимната зона и запазва естествената защита. Внимателно подбраните съставки помагат за предотвратяването на кожни раздразнения и отблъскват вредните бактерии. Всички формули са гинекологично и дерматологично тествани, не съдържат сапун, алкохол и оцветители – за приятно усещане през целия ден.

Интимният лосион Fresh с алое вера и аромат на бял чай нежно почиства и освежава интимната зона, осигурявайки й чувство на свежест и комфорт през целия ден.

Интимният лосион Mild с олио от жожоба и екстракт от лайка помага за запазването на неутрално pH ниво в интимната зона. За приятно чувство на комфорт и защита всеки ден.

Интимният лосион Sensitive с екстракт от лайка и пантенол е специално разработен за нежно почистване на чувствителната кожа в интимната зона. Формулата е особено подходяща за периоди на хормонални промени и спомага предотвратяването на раздразнения и дискомфорт в интимната област.

Доверете се на новите продукти на NIVEA, за да предпазите интимната си зона от нежелани инфекции, възпаления и раздразнения и да се чувствате винаги свежи.