Nivea Cellular Anti-age

НОВО ПОКОЛЕНИЕ ГРИЖА ЗА КОЖАТА: NIVEA CELLULAR ANTIAGE ЗА ПО-МЛАДИ КЛЕТКИ

Вчера в „Склада“, NIVEA представи новата серия против бръчки CELLular Anti-Age, която помага на жените да изглеждат и да се чувстват по най-добрия възможен начин. Серията подмладява самите клетки на кожата с уникален активен коктейл от високо ефективни съставки – екстракт от магнолия, късоверижна хиалуронова киселина и креатин. Формулата стимулира обновяването на клетките, които да се борят със следите на времето и подмладява кожата.

„В NIVEA се стремим да създаваме иновативни продукти за грижа за лицето, които работят в хармония с естествените процеси за кожата. Гордеем се с новото си откритие против бръчки NIVEA CELLular Anti-Agе. В разработването на самата формула взеха активно участие повече от 8 500 жени, за да бъдем сигурни, че крайният продукт отговаря на очакванията на жените към продукти против бръчки с високо качество“, коментира д-р Свен Фей, ръководител на отдела за разработване на нови продукти за грижа за кожата в Байерсдорф.

На база на 100 годишен опит в проучвания и грижа за кожата, серията NIVEA CELLular Anti-Age против бръчки е внимателно разработена, за да задоволи нуждите на взискателните жени, които искат да изглеждат по най-добрия възможен начин. Иновативната формула против стареене стимулира активността на клетките и процесите на възстановяване в тях, като научава старите клетките да се държат като по-млади. Формулата с активни съставки прави кожата по-здрава и еластична, което кара жените да изглеждат и да се чувстват чудесно. SPF15 и UVA система защитава кожата от вредните слънчеви лъчи, преждевременното стареене и предотвратява появата на старчески петна, докато приятният аромат и текстура правят употребата на продуктите от тази серия истинско удоволствие.

Серията NIVEA CELLular Anti-Age включва три продукта: дневен, нощен и околоочен крем. При редовна употреба на дневния крем, формулата намалява бръчките, прави кожата по-здрава и стимулира естествените обновителни процеси на кожата. Със SPF 15 и защита от UV лъчи.

В нощния крем, грижовната формула с екстракт от магнолия, хиалуронова киселина и креатин, поддържа регенерацията на кожата през нощта, за да намали бръчките, укрепва кожата и обновяването ѝ. Богата формула бързо се абсорбира от кожата и нежно се топи, оставяйки неустоимо чувство за комфорт и ефикасност.

Леката формула на околоочния крем с екстракт от магнолия, хиалуронова киселина и креатин е специално разработена за деликатна кожа около очите. Хидратира дори и чувствителна кожа, изравнява фините линии около очите и оставя кожата моментално освежена.