NIVEA CELLULAR PERFECT SKIN

ЗА МЛАДЕЖКИ СИЯЙНА КОЖА

NIVEA разширява своето портфолио с още четири продукта в грижата за младежкия вид на кожата – серията NIVEA Cellular Perfect Skin. Тя се състои от усъвършенстващ кожата флуид със SPF 15, дневен крем  със слънцезащитен фактор SPF15, нощен крем и озаряващ тониран околоочен крем.

Флуидът за лице NIVEA Cellular Perfect Skin съдържа във формулата си капсулирани пигменти, чиито цвят се адаптира към кожата веднага след нанасяне за по-съвършен и равномерен тен на кожата на лицето. Дневният крем е със съдържание на преливащи или блещукащи пигменти, които отразяват светлината и правят кожата по-сияйна и свежа и й придават младежки вид.

Нощният крем NIVEA Cellular Perfect Skin е базиран на най-новите научни постижения, като засилва регенерацията на кожата на дълбоко клетъчно ниво. Комбинацията от лумисинол и екстракт от магнолия действат ефективно върху естествения тен на кожата, правят я по-стегната и намаляват фините бръчки. Тази грижовна формула на NIVEA Cellular Perfect Skin се абсорбира бързо от кожата като оставя дълготрайно чувство на мекота. Това е и продуктът от серията с най-висока концентрация на лумисинол – съставката, която подобрява външния вид на кожата.

Околоочният крем с прецизен точков апликатор за нанасяне точно там, където е необходимо. Продуктът е с лек цвят, така че да може да прикрие тъмните кръгове и несъвършенствата в околоочната зона.

Доверете се на продуктите от новата серия NIVEA Cellular Perfect Skin, за да имате сияйна кожа с младежки вид. Подарете си блясък и красотата, която Вашата кожа заслужава!