Nivea Creme Oil

НАТУРАЛНИ МАСЛА И ПЕРЛЕНО ДОКОСВАНЕ ЗА МЕКА И СИЯЙНА КОЖА ОТ NIVEA

Марка №1 в грижата за кожата представи новите попълнения в семейството си от душ гелове NIVEA Creme Oil Pearls. Иновативната формула е обогатена с арганово масло и маслени перли, които осигуряват истинска наслада за кожата по време и след душ. Серията душ гелове NIVEA Crème Oil Pearls предлага три неустоими аромата – цвят от череша, лотос и иланг-иланг.

NIVEA Душ гел Crème Oil Pearls е идеалната комбинация между интензивна грижа и наслада под душа. Аргановото масло, известно още като „течно злато“ е натурален продукт, който се извлича от ядките на аргановото дърво и е източник на ценни съставки, сред които мастна киселина и витамин Е. Свойството му да попива бързо и не мазната му консистенция го правят идеална хидратираща съставка за по-нежна кожа. За истински нежното и галещо кожата усещане допринасят маслените перли, които са богати на натурално слънчогледово масло и витамин Е. Разтапяйки се, перлите освобождават натурални масла и оставят чувството за нежен масаж върху кожата. Леката кремообразна формула с натурални масла се превръща в богата пяна, като оставя кожата мека и хидратирана, а нежният аромат на цветя завладява сетивата.

Кадифената пяна обогатена с арганово масло и ценни маслени перли осигурява незабравим, глезещ сетивата ритуал под душа и оставя усещане за подхранена, чиста и по-мека кожа.