Nivea Deo Fresh

НОВИТЕ АРОМАТИ NIVEA DEO FRESH ГАРАНТИРАТ 48-ЧАСОВАТА ЗАЩИТА И ВЪЛНУВАЩИ ЕМОЦИИ

През тази година NIVEA обогатява серията си дезодоранти FRESH с три нови аромата. NIVEA Fresh Comfort, NIVEA Fresh Flower и NIVEA MEN Fresh Ocean докосват всички сетива, като осигуряват ефикасна защита и нежен комфорт за Вашето тяло. Създадени специално за жени, ароматите осигуряват нежна мекота на кожата за дълго време и превръща делничния ритуал за нанасяне на дезодорант в истински момент на наслада. Новите дезодоранти на NIVEA повлияват на емоциите, като се свързват с най-приятните Ви спомени.

Високоефективната 48 часова формула на NIVEA Fresh Comfort с морски екстракти и невероятни аромати допринася за дълготрайното усещане за свежест през целия ден. Формулата съдържа свежа нотка на цитруси и зеленина за ефикасност подчертана от алдехиди, които придават меко и чисто усещане на кожата. Сърцевината освобождава бял букет от жасмин, иланг и момина сълза, носещо със себе си грижовно и комфортно усещане.

Дезодорант NIVEA Fresh Flower предлага 48 часа ефективна защита с блестящ цветно-плодов аромат, който е едновременно свеж, женствен и модерен. Той осигурява свежа ароматна комбинация на мандарина и лимон. Леки капки от диня продължават в сърцевината с микс от рози, теменужки и червени плодове. Прозрачността в сърцевината идва от лекото докосване на освежаващи морски нотки. Основният аромат се състои от сандалово дърво и мекия мускув воал, който осигурява комфорт и доверие.

Новият NIVEA MEN Fresh Ocean предлага високоефективна 48 часова защита и комплексна грижа на кожата и осигурява ободряваща свежест през целия ден. В сърцевината на аромата пикантният анасон се преплита със здравец и виолетки, освежени от зелена ябълка. Модерният мускус, заедно с уханието на гора, приключват изграждането на аромата, придавайки му мъжественост.

Доверете се на NIVEA и направeте живота красив – открийте и се насладете на своята индивидуална свежест, за да се чувствате добре през целия ден с NIVEA Deo Fresh!