Nivea Fresh Revive

ПОЧИСТВАНЕ И СТИЛИЗИРАНЕ НА КОСАТА ЗА СЕКУНДИ СЪС СУХИ ШАМПОАНИ NIVEA FRESH REVIVE

С настъпването на есенния сезон NIVEA представя нов практичен и незаменим помощник в ежедневието на съвременната жена – сухи шампоани NIVEA FRESH REVIVE. Водени от мисията си да подсигуряват най-нежната и ефикасна грижа за своите клиенти, експертите на NIVEA създадоха сухи шампоани, които едновременно почистват, освежават и придават обем на косата. Серията продукти поддържат естествения цвят на косата и се състои от шампоан за светла, кестенява и тъмна на цвят коса.

Тайната на високоефективната формула на сухите шампоани от NIVEA  се крие в наличието на естествено нишесте от ориз. То може да абсорбира до 60% от собственото си тегло и по този начин да почисти веднага косата от излишни мазнини и неприятни миризми. Леката формула не причинява раздразнения на скалпа и се грижи освен за нежното почистване на косата, за поддържането на нейния естествен цвят. Всеки от трите продукта от серията притежава свой уникален аромат, създаден спрямо различните нюанси на косата – шампоанът за светла коса носи ухание на зелени цветя, този за средни тонове освежава кестенявата коса с цитрусовия си аромат, а шампоанът за тъмна коса носи плътен кехлибарен аромат.

Благодарение на комплексното си действие, сухите шампоани NIVEA FRESH REVIVE са ценен помощник както за освежаване на косата между отделните измивания, така и при непредвидени ситуации за постигане на стилна прическа бързо и лесно.