NIVEA HAIRMILK

ЦЯЛОСТНА ГРИЖА ЗА КОСАТА С ШАМПОАН И БАЛСАМ NIVEA HAIRMILK

През лятото NIVEA лансира на пазара своята най-нова серия за грижа за косата – Hairmilk, която е естествено продължение на успешно лансираните през февруари Repair & Targeted Care продукти. Шампоанът и балсамът NIVEA Hairmilk са вдъхновени от оригиналния NIVEA Крем, който е на пазара вече над 100 години, като същевременно съчетават съвременните тенденции и иновации в сегмента. Любимият на поколения NIVEA аромат е специално преработен и адаптиран към новата гама „сини продукти“, но съхранява познатото усещане за грижа, любов и защита.

Формулата на новия шампоан и балсам NIVEA Hairmilk дава на сухата и леко стресирана коса всичко, от което се нуждае, като я регенерира без да я утежнява. В основата на революционната формула са млечните протеини. Това са естествено добити съставки, които подсилват и възстановяват косъма от коренa и подпомагат неговата регенерация. Освен млечни протеини, формулата е обогатена с Eucerit и масло от макадамия. Маслото от макадамия е познато със свойството си да прониква дълбоко в косъма и да подобрява еластичността му, докато Eucerit запечатва повърхността на косъма и по този начин я защитава от външни влияния. Eucerit – „разкрасяващата вакса“ разработена от NIVEA, е извлечена от естествена вълна и придава на косата красив блясък. Потребителско проучване потвърждава, че нежната, млечна формула осигурява не само деликатно почистване, но и подхранване на косата в дълбочина.

Линията NIVEA Hairmilk е перфектната комбинация от най-доброто от наследството на NIVEA и иновациите. Нежната, млечна формула обгръща всеки кичур коса, като я оставя подсилена в дълбочина и с красив и здрав вид. С NIVEA Hairmilk косата получава всичко, което ѝ е необходимо.