Nivea Lip Care

НОВИ ИЗКУСИТЕЛНИ МОМЕНТИ НА ГРИЖА ЗА УСТНИТЕ ОТ NIVEA

NIVEA представя новите си попълнения за грижа за устните NIVEA Lip Butter Red и NIVEA Blackberry Shine. Двата нови продукта съчетават интензивна хидратация и подхранване с деликатен, нежен цвят, за да придадат на устните изкусителен вид.

NIVEA Lip Butter Red притежава познатата богата формула на продуктите от серията Lip Butter, съдържаща масло от ший и натурално бадемово масло. Интензивната формула действа благоприятно на чувствителната кожа на устните, оставяйки усещането за нежност и мекота. С нежен червен оттенък и лек, свеж аромат на френско грозде, NIVEA Lip Butter Red осигурява максимална грижа и удоволствие.

Балсамът за устни Blackberry Shine е със свеж, плодов мирис на къпини. Осигурява дълбока хидратация на устните, като ги прави гладки и меки, а формулата с подбрани пигменти ги дарява със загадъчен червен цвят.

Заедно с появата на новите продукти от серията за грижа за устните, NIVEA подновява цялата си гама с нов изчистен дизайн. Балсамите за устни и кутийките NIVEA Lip Butter не само са с нов дизайн, но също така и със забележителна нова опаковка.

NIVEA Lip Care осигурява грижа за всеки момент. Дългогодишният опит на NIVEA в сферата на грижата за кожата продължава с новите изкусителни балсами, които са незаменим аксесоар за дамската чанта.