NIVEA Q10 Серумни перли

ГРИЖА ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ В БОРБАТА ПРОТИВ БРЪЧКИТЕ

NIVEA представи своя нов продукт в грижата за кожата в борбата против бръчки – NIVEA Q10 Серумни перли. Иновативната му формула комбинира Q10, хиалуронова киселина и креaтин и активно действа срещу бръчките, като придава по-младежки вид на кожата. NIVEA Q10 Серумни перли против бръчки е първият продукт, който предлага перлена технология на масовия козметичен пазар и видимо намалява бръчките и забавя появата на нови, благодарение на уникалните перли, които съдържат естествения за кожата ко-ензим Q10.

За да се сдобие с реална представа за NIVEA Q10 Серумни перли, екипът на марката даде възможността на 140 дами да изпробват продукта преди още да се предлага на пазара. Близо 92% от от тях споделят, че това е новият им любим продукт за лице, над 96% биха го препоръчали на приятелка, а над 90% разкриват, че видимо намалява бръчките.

Преди нанасяне върху кожата перлите в NIVEA Q10 Серумни перли се пукат, за да формират хомогенна смес със хидратиращия гел. По този начин серумната сила против бръчки е свежо активирана точно преди употреба. Копринената текстура на NIVEA Q10 Серумни перли оставя изключително гладко и приятно усещане върху кожата. Жълтият цвят, който е характерен за естествения цвят на ко-ензим Q10, става невидим веднъж щом е нанесен върху кожата.

Доверете се на новите NIVEA Q10 plus Серумни перли против бръчки, защото са създадени за ежедневна употреба и са идеалната база за нанасяне грим. Подарете си нежното докосване на перлите всеки ден!