NIVEA SUN с нови продукти за грижа за кожата преди и след слънце

Експертът в слънцезащитата NIVEA продължава проучванията си в посока грижа за кожата с цел да предложи най-доброто решение за своите потребители. Без значение дали посрещате слънчевите лъчи в града или им се наслаждавате на плажа по време на ваканция, правилната защита е от водещо значение за здравето. За да осигури максимална защита във всеки един летен момент, марка №1 в грижата за кожата подобрява серията си слънцезащитни продукти, като обогатява формулата на продуктите за лице, включва нов продукт за слънцезащита за тялото и обновява серията за грижа за кожата след излагане на слънце.

Защитата от вредните UVA и UVB лъчи е от ключово значение за здравето и добрия външен вид на кожата. Но проучванията от последните години показват, че е нужна защита и от ефектите на т.н. „синя светлина“ HEVL. Синята светлина може да отключи отделянето на свободни радикали в кожата, които предизвикват преждевременно стареене. Обновената серия слънцезащита за лице NIVEA SUN UV Face range with Ultra Spectrum Protection включва допълнителна защита от синята светлина и по този начин допринася дълготрайно за добрия външен вид на лицето.

Серията включва три продукта, които отговарят максимално точно на индивидуалните нужди на всеки тип кожа – NIVEA SUN UV Face Shine Control е матиращ крем – подходящ за мазна и смесена кожа, NIVEA SUN UV Face Anti-Age & Anti-Pigments е обогатен с Q10 и предпазва от появата на бръчки и пигментни петна, а NIVEA SUN UV Face Soothing Sensitive защитава и най-чувствителното лице от алергии и раздразнения.

За да подсигури най-добрата защита в най-добрите летни моменти, NIVEA прибавя нов продукт в слънцезащитната линия за тяло. NIVEA SUN Dry Touch гел-крем се предлага в удобна опаковка и обещава лесно нанасяне и бързо попиване без неприятно лепкаво усещане. Гел-кремът е прозрачен, напълно водоустойчив и с нова, биоразградима формула.

Грижата за здравата кожа и красивия тен продължава и след излагане на слънце. Този летен сезон серията NIVEA SUN After Sun е с нова формула, за да осигури още по-бързо и ефективно възстановяване след излагането на слънчевата радиация. Продуктите охлаждат, подхранват и хидратират кожата в дълбочина, подсилвайки защитната й бариера.

В линията влиза и напълно нов продукт – NIVEA SUN After Sun Sensitive, който мигновено успокоява и най-чувствителната кожа след излагане на слънце, като намалява зачервяването. Благодарение на естествените съставки и щадяща мека формула, кожата е отново хидратирана и възстановена.

Продуктите от серията NIVEA SUN се предлагат в разнообразни формати и с различни нива на защита, за да може всеки да избере най-подходящия вариант спрямо своите нужди и тип кожа. Всички те предпазват от UVA и UVB лъчи и осигуряват надеждна защита, която кара всеки да се чувства спокойно през летните дни.