Panasonic с най-високо качество на звука

Panasonic се стреми към цялостен комфорт и най-високо качество на звука

В продуктовата си гама за 2016 г. Panasonic включва висококачествените слушалки HD6M като встъпителен модел с микрофон, предназначен да осигури вълнуващо преживяване от всеки звукоизточник с висока резолюция. Слушалките HD6M са ново попълнение в серията High-Resolution. Базирани на ноу-хау и иновативни дизайнерски решения, използвани при моделите HD10 и HD5, слушалките HD6M предлагат великолепно качество, както по отношение на звука, така и на дизайна, което ги превръща във впечатляващ High-Resolution аудио продукт. Освен че пресъздават висококачествен звук от обикновените CD дискове, те са оборудвани с 40mm HD говорители за постигане на широк честотен диапазон – от 4 Hz до 40 kHz,  за великолепен звук от High-Resolution аудио източници, които възпроизвеждат много повече звукова информация, отколкото музикалните CD-та. Слушалките HD6M също така използват конструкция, подтискаща вибрациите, наречена анти-вибрационна рамка. Благодарение на нея се минимизират шумовете с цел пресъздаване и на най-деликатните звукови нюанси, най-високите честоти от музикалните инструменти, динамични баси и изтънчени вокали.

В допълнение, слушалките HD6M са съвместими със смартфон (iPhone, Blackberry и Android устройства) и са оборудвани с микрофон и дистанционно управление. С тях е изключително лесно, както слушането на музика от мобилни устройства, така и провеждането на телефонни разговори.

По отношение на конструкцията, слушалките HD6M използват технология за регулиране с хоризонтален плъзгач HS (Horizontal Slide), точно както при модела HD10. Тази технология позволява лентата за глава да бъде регулирана не само в традиционната посока нагоре-надолу, а и настрани. По този начин се постига максимален комфорт за приятно слушане часове наред. Слушалките HD6M също така имат и сгъваема конструкция с въртящ се механизъм, което улеснява максимално  преносимостта им.

*С изключение на Nokia, ZTE (OMTP).

Основни функции и характеристики

Почувствайте високото качество

Съвместимост с High-Resolution аудио

За пресъздаване на звук, максимално близък до оригиналния, слушалките HD6M възпроизвеждат аудио-сигнали в честотния диапазон 4Hz-40kHz, който е много по-широк от честотния диапазон на звука 20Hz-20kHz. Пресъздават се чисто финните високочестотни звуци, чието възпроизвеждане доскоро беше невъзможно. В резултат на това можете да почувствате присъствието на изпълнителите сякаш са пред вас.

Изключително чисти високи честоти и мощен бас

40mm HD говорител

Благодарение използването на внимателно подбрани детайли, като диафрагмата и рамката на говорителя, се постига мощно и плътно басово звучене. С изключителна чистота се отличават и високите честоти, които по принцип трудно се възпроизвеждат от диафрагма с голям диаметър.

Прецизно музикално възпроизвеждане

Анти-вибрационна рамка на говорителя

Точно както при изграждането на мостове се вземат мерки за постигане на по-голяма стабилност като се ограничат вибрациите, при изработването на рамката на говорителя са използвани специални решения и технологии за намаляване на шума и възпроизвеждане на изключително чист звук.

Съвместимост със смартфон

Микрофон и дистанционно управление

HD6M са съвместими със смартфон (iPhone, Blackberry и Android устройства) и са оборудвани с микрофон и дистанционно управление. С тях е много лесно, както слушането на музика от мобилните устройства, така и провеждането на телефонни разговори.

По-голям комфорт за продължително слушане

Регулиране с хоризонтален плъзгач HS (Horizontal Slide)

За доброто прилягане на слушалките досега регулирането обикновено се извършваше само чрез промяна на дължината на лентата за глава и наклона на наушниците. Слушалките RP-HD6M предлагат иновативна HS система за регулиране и комфортни наушници за по-добро прилягане и удобство при продължително слушане.

Чистота отвътре

Отворена конструкция на говорителя

Динамичното движение на диафрагмата спомага за възпроизвеждане на звук с висока резолюция не само за по-чисто и приятно слушане, а също така и за съпътстващото го физическо усещане. Вътрешността на говорителя е максимално изчистена и е видима, което позволява да се насладите на великолепното звучене.