Panasonic – HD605N

Потопете се в музика с новите слушалки на PanasonicHD605N, потискащи нежеланите околни звуци

Panasonic представи последното попълнение в своята продуктова гама безжични слушалки. Новите слушалки HD605N извършват адаптивно потискане на шума за чисто звучене и възпроизвеждат изключителен звук с висока резолюция посредством Bluetooth и кабелна връзка.

Слушалките се предлагат в черен или кафяв цвят.

Ергономичният им дизайн включва конструкция с 3D сферични шарнирни връзки и 3D наушници от мемори пяна за максимален комфорт.

Слушалките HD605N на Panasonic са оборудвани с три режима на шумопотискане (ниско, средно и високо), които създават перфектната звукова среда. Системата за права връзка използва микрофон, който е разположен извън корпуса, а системата за обратна връзка е поместена в говорителя, за да бъде близо до тъпанчето. Тази уникална технология генерира неутрализиращи сигнали, за да постигне широколентово шумопотискане с отлична ефективност.

Слушалките разполагат и със система Ambient Sound Enhancer (Усилване на околния звук), която позволява да чувате добре външните звуци при необходимост. Това е особено полезно, когато трябва да обмените няколко думи с някого или очаквате да чуете информация за полет на летището.

Нещо повече, можете да се насладите на любимата си музика в продължение на часове, както вкъщи, така и навън, с приблизително 20-часово непрекъснато възпроизвеждане*1 при включено шумопотискане.

Благодарение на системата за бързото зареждане, ще се нуждаете само от 15 минути зареждане, за да се насладите на възпроизвеждане в продължение на 120 минути.

*1 При SBC възпроизвеждане

Слушалките HD605N осигуряват безжично възпроизвеждане на широколентов звук с висока резолюция*2, съчетан с деликатните нюанси и детайли, които точно пресъздават невероятната обкръжаваща акустика, характерна за музикалните изпълнения на живо.

Конструирани от висококачествени аудио части, включително 40 mm HD говорители с многослойна MLF (Multi-Layer Film) диафрагма, антивибрационна рамка и прецизна настройка на говорителите, HD605N постигат изключително тежко и плътно басово звучене.

Слушалките HD605N са проектирани така, че да бъдат комфортни за всеки потребител. Конструкцията с 3D сферични шарнирни връзки позволява оптималното им позициониране, с лесно адаптиране към всякаква форма на главата и ухото. Допълнителен комфорт създават ергономичните 3D наушници, изработени от полиуретанова пяна с ниска еластичност, която приляга плътно върху ухото за отлична шумоизолация.

*2 До 96 kHz/24 bit възпроизвеждане с поддръжка на LDAC при свързване посредством Bluetooth®. (High-resolution възпроизвеждане