PURINA® УЕБИНАРИ

PURINA® ОРГАНИЗИРА ОБРАЗОВАТЕЛНИ УЕБИНАРИ В ПАРТНЬОРСТВО
с 50 ветеринарни клиники в страната

Всички потребители ще могат да научат повече за храненето и отглеждането на домашните си любимци и да получат безплатен профилактичен преглед за тях

През тази година PURINA® в партньорство с 50 ветеринарни клиники в страната ще организира серия от онлайн образователни лекции, посветени на здравословните проблеми на домашните любимци и предизвикателствата, пред които се изправят собствениците им. По време на обучителната сесия ветеринарни лекари ще разяснят на потребителите кои са основните симптоми на различни заболявания при животните, как собствениците им да предотвратят появата им, както и спецификите при хранене на домашния им любимец.

Първата онлайн обучителна сесия ще се проведе на 25 март от 11:00 часа на Фейсбук страницата на PURINA® България, като в нея гост-лектори ще бъдат ветеринарни лекари от Централна Ветеринарна Клиника в София – д-р Христина Шукерова и д-р Mарин Букчов. Темата на първото издание на уебинара е „Специфични нужди и най-често срещани проблеми при кучета от дребни породи“, по време на което ще бъде обърнато внимание на собствениците на кучета от дребни породи как да се грижат правилно за своите любимци. Модератор на онлайн дискусията ще бъде популярният хип-хоп изпълнител – Играта, а потребителите ще могат да се включат и да зададат своите въпроси към лекторите както предварително, така и в реално време. На финала на уебинара потребителите ще получат покана за безплатен профилактичен преглед във ветеринарна клиника по избор. Списък с партньорските клиники, които ще вземат участие в инициативата, можете да откриете тук: https://www.purina.bg/news/webinar-dog

Вече 85 години, PURINA® работи със страст, за да помогне на Вашия любимец да живее по-щастлив, по-здравословен и по-дълъг живот. Страстта на бранда към домашните любимци преминава отвъд постигането на напредък в сферата на храненето на домашни животни. Тя е посветена на създаването на партньорства в света на грижата за домашните любимци и насочването на вниманието към това, от което домашните животни наистина се нуждаят. Стремежът на PURINA® е да постига прогрес в сферата на храненето на домашните животни и да провежда водещи в индустрията проучвания относно благосъстоянието на домашните любимци.

През новата година PURINA® продължава да се стреми да постига прогрес в сферата на храненето на домашните животни и да провежда водещи в индустрията проучвания относно благосъстоянието на домашните любимци. Инициативите, на които марката ще обърне специално внимание и ще инвестира ресурси през 2017 г., са свързани не само с балансираното хранене при животните, но и с тяхното здраве и активен начин на живот.