Samsung отбелязва премиерата на „Отмъстителите: Ерата на Ултрон”

На 24 април е премиерата в България на дългоочаквания филм на Дисни и Марвел „Отмъстителите: Ерата на Ултрон”, който е част от глобалното партньорство на Samsung Electronics и Марвел.

Сътрудничеството между Марвел и Samsung бе обявено за първи път на събитието за премиерата на Samsung Galaxy Tab S в Ню Йорк миналото лято. Съвместната работа на глобално ниво въплъщава пресечната точка на иновативните мобилни технологии с разказването на истории по идеен начин. Споделяйки обща страст за творчество, което вдъхновява млади и стари, двата бранда си сътрудничат, за да разкажат нови истории и да създадат уникални продукти. Благодарение на вселената за забавление на Марвел и водещите технологии за мобилни дисплеи на Samsung, Galaxy потребителите ще могат да се насладят на изобилие от допълнителни възможности и специално съдържание. Мобилните продукти на Samsung, включително Galaxy S5, Galaxy S6, Gear 2, Gear Fit, Note Pro, Note PC, Monitor, TV, както и концептуалната Bluetooth слушалка, ще вземат участие във филма на Марвел „Отмъстителите: Ерата на Ултрон”. Част от тях вече се представиха на червения килим при официалната премиера на филма в Dolby Theatre, Лос Анджелис, на 13 април.

Samsung и Марвел създадоха уникалното партньорство с цел да покажат най-доброто от двете марки в детайл. Чрез мултимедийната си интегрирана съвместна работа във филми, цифрови и продуктови платформи, Марвел и Samsung си сътрудничат по неповторим творчески начини, за да отведат публиката до границите на възможното чрез технологии и забавление.

В рамките на партньорството и двата бранда предоставят ненадминато съдържание, продукти и изживяване на феновете по целия свят, включително приложенията на Марвел за Galaxy Tab S, кино реклами, кратки филмчета с известни лица, в които самите те се превръщат в „отмъстители”, тематично Марвел съдържание за VR Glasses, теми и кейсове с „Отмъстителите” за Galaxy S6 & S6 edge и др. Партньорството обхваща редица общи събития, изключителни маркови и брандирани продукти и пакети със съдържание, включително пускането на филма „Отмъстителите: Ерата на Ултрон” през 2015 г. Samsung и Марвел допълнително си сътрудничиха в интегрирането на Samsung технологиите в „Отмъстителите: Ерата на Ултрон”, създавайки единствена по рода си мобилна технология, която да бъде показана на големия екран.