Samsung стартира продажбите на Galaxy A22 5G

Samsung стартира продажбите на Galaxy A22 5G – телефон от следващо поколение със супер мощна скорост

Днес Samsung Electronics Co., Ltd. стартира продажбите в България на най-новия смартфон от А серията на Galaxy – Galaxy A22 5G, както и в LTE версия. Отличителен белег на тази линия е оптималната ефективност и качество на устройствата в съчетание с достъпна цена. Подобреният дисплей и многофункционалната тройнакамера допълват 5G мощността на телефона и го правят изключително атрактивно предложение за модерните активни потребители.

5G скорост към твоето смартфон изживяване

Благодарение на своята 5G свързаност1, Galaxy А22 5G променя начина, по който преживяваш и споделяш съдържание – от гейминг и стрийминг без накъсване до ултрабързо споделяне и изтегляне на материали от интернет пространството. Тази оптимизирана скорост ще направи притежателите на устройството по-ефективни във всичко, което правят в своето ежедневие и в работните си задължения.

Модерен ергономичен дизайн и впечатляващ екран

Ергономичният дизайн на Galaxy A22 5G изглежда стилно, но в същото време допринася за удобството при употреба. Освен с модерен корпус, който приляга комфортно в ръката и осигурява лесна навигация, телефонът може да се похвали с 6,6-инчов FHD+2 Инфинити-V дисплей с висока разделителна способност. Благодарение на честотата на опресняване от 90Hz и технологията Real Smooth, потребителите ще се наслаждават на плавна картина без накъсване, независимо от съдържанието, което се преглежда.

Камера за всякакви ситуации

Galaxy А22 5G е снабден с три задни камери: 48MP основна камера, която осигурява прецизен фокус на всеки кадър и оптична стабилизация на изображението. Камерата за дълбочина с 2MP позволява индивидуална регулация на дълбочината на рязкост и настройка на фокуса за висококачествени портретни изображения А подобно на човешкото око, 5MP ултраширокоъгълната камера заснема изображение от 123 градуса, добавяйки богата перспектива към всеки кадър. Предната камера позволява създаването на качествени изображения с помощта на 8MP и функцията за замъгляване на фона и акцентиране върху теб.

Енергия и спокойствие по всяко време

С допълнителни функции като One UI Core 3.1, Galaxy A22 5G е проектиран така, че да бъдеш продуктивен и креативен всеки ден. Oсемядреният процесор и 4GB RAM осигуряват бърза и ефективна работа с всякакви приложения. Батерията с капацитет от 5000 mAh осигурява спокойствие и комфорт, а за още по-голяма сигурност телефонът е снабден и с 15W адаптивно зарядно. С интерактивната диагностика и оптимизация, осигурена от Samsung Members, потребителите имат възможност да настроят производителността на устройството и да получат навременна помощ за решаване на възникнали проблеми. Вътрешната памет е с капацитет до 128GB, като има опция за добавяне на още до 1 TB допълнително място съхранение с MicroSD карта.

Наличност

От тази седмица Samsung Galaxy A22 5G официално се предлага в търговската мрежа на цена от 489 лв. и е наличен в цветовете сиво, бяло и виолетово

За повече информация относно Galaxy A22 5G и гамата Galaxy A, моля, посетете www.samsung.com/bg

Технически спецификации 3

A22 5G

Size

167.2 x 76.4 x 9.0mm / 203g

Display1

6.6″ FHD+ TFT Infinity-V

AP

5G (Octa 2.2GHz)

Camera

Rear

Triple

48MP(Main)+5MP(Ultra Wide)+2MP(Depth)

Front

8MP(f2.0)

Memory

4+128

Battery5

5,000mAh (15W Fast charging)

15G скоростите варират и изискват оптимална мрежа и връзка (факторите включват честота, честотна лента, трафик); вижте оператора за наличност.

2 Екранът се измерва диагонално като пълен правоъгълник, без да се отчитат заоблените ъгли. Действителната видима площ е по-малка поради заоблените ъгли и изрязаната камера.

3Цялата функционалност, характеристики, спецификации и друга информация за продукта, предоставена в този документ, включително, но не само, предимствата, дизайн, ценообразуването, компонентите, ефективност, наличността и възможностите на продукта, подлежат на промяна без предизвестие.

4Екранът се измерва диагонално като пълен правоъгълник, без да се отчитат заоблените ъгли. Действителната видима площ е по-малка поради заоблените ъгли и изрязаната камера.

5Типична стойност, тествана при лабораторни условия на трети страни. Типична стойност е средната стойност на оценките, като се има предвид отклонението в капацитета на батерията сред пробите батерии, тествани по стандарт IEC 61960. Номинален (минимален) капацитет е 4860mAh. Действителният живот на батерията може да варира в зависимост от мрежовата среда, моделите на използване и други фактори.