TH BOLD

TOMMY HILFIGER INTRODUCES TH BOLD FRAGRANCE FOR MEN

Tommy Hilfiger лансира новия си аромат за мъже TH Bold с рекламно лице световно известния тенисист Рафаел Надал. Силен и спортен, ароматът е създаден специално за модерния мъж, който е подчертано страстен и жадува за дръзкия начин на живот. Същевременно свеж и мъжествен, TH Bold е направен за бунтаря, който играе, за да спечели.

Ароматът се разкрива с микс от свежи цитрусови нотки включващи помело, мандарина и бергамонт, последвани от билкови и пикантни нотки на лавандула и кардамон. Като се развие предлага екстракт от жасмин и цвят на мандарина балансирани с дървесен акорд Борония. Накрая може да усетите портокалов цвят и зашеметяваща мъжествена бленда на кедър, сандалово дърво и ветивер за една наистина завладяваща комбинация.

TH Bold подчертава духа на Tommy Hilfiger изтъкан от решителност и самочувствие – една наистина силна комбинация. Мъжът на TH Bold е винаги на върха, с конкурентен характер и безапелационно самочувствие. Флаконът на аромата е решен в дълбоко, морско тъмносиньо с логото на TH Bold изписано в червено и бяло, подчертавайки страстта и енергията, вдъхновили аромата. Опаковката има завършен стилен вид, който отразява силния дух на мъжа за TH Bold.

TH Bold for Men:

  • TH Bold 100ml Eau de Toilette, 129 лв.
  • TH Bold 50ml Eau de Toilette, 98 лв.
  • TH Bold 30ml Eau de Toilette, 69 лв.

На пазара от октомври 2015г.