Да уловиш лунния момент!

януари, 2014 г.

„За всяко действие на Земята си има точен и най-благоприятен момент!“ – твърди Михайлина Никлева-МИШЕЛ, автор на ЛУНЕН КАЛЕНДАР НА УСПЕХА 2014.

Лунните й прогнози са плод на предварителен професионален анализ, благодарение на който тя е уловила и интерпретирала за вас точно тези моменти, за да превърне календара във ваш верен помощник през цялата година.

Професионалният астролог Михайлина Никлева-МИШЕЛ  завършва висшето си образование в СУ „Св. Климент Охридски“ с магистърска степен по география. В продължение на 10 години има успешен собствен бизнес в областта на недвижимите имоти, маркетинга и рекламата.

След един важен трансформационен период в нейния живот тя започва усилено да изучава астрология, йога, рейки и други езотерични практики, към които винаги е  проявявала интерес. Завършва престижната Московска астрологична академия и през последните 15 години е практикуващ астролог с богат опит в прогнозирането и консултирането.

От 2005 г. до днес пише астрологичния модул „Астронавигатор“ в сп. „Бела“. Автор е на „Лунен календар на успеха“ за 2012 и 2013 г.

В ЛУНЕН КАЛЕНДАР НА УСПЕХА 2014 Мишел е отчела влиянието не само на Луната, но и на останалите планети от Слънчевата система, което прави прави този справочник още по-изчерпателен и задълбочен.

Календарът може да се използва и от хора, които до този момент не са проявявали интерес към астрологията. Той е с прегледна графика и лесни за възприемане символи, от които бързо можете да се ориентирате за кои дейности е благоприятен съответният ден от годината и за кои – не.

ЛУНЕН КАЛЕНДАР НА УСПЕХА 2014 ще ви помага всеки ден да вземате своите важни и правилни решения!

Лунни прогнози за всеки ден можете да четете в сайта на „Бела“ www.bela.bg, в страницата на списанието във Фейсбук, както и в астропрофила на Мишел във Фейсбук АСТРО-НОВИНИ и сайта й http://astronews.eu.

А всеки месец в раздела „Астронавигатор“ на сп. „Бела“ четете подробните професионални астропрогнози на МИШЕЛ за всяка зодия.