Нов KFC Drive Thru ресторант

Нов KFC DRIVE THRU ресторант на Околовръстен път в София отвори врати за почитателите на вкусното пиле на 26 ноември 2013 г. в бензиностанция OMV Бояна.  Проектът за този ресторант е осъществен благодарение на доброто сътрудничество между OMV България и Самекс ЕООД, което има за цел по-качественото и ефективно обслужване на клиентите на двете вериги.

KFC DRIVE THRU Бояна ще е първият ресторант на KFC в Европа с нова интерпретация на дизайна на KFC Spirit of Authenticity с естествени материали като дърво и стъкло, с различни типове зони за сядане. Освен услугата DRIVE THRU, ресторантът има и 70 седящи места.

Любителите на вкусната храна ще могат да се насладят на популярното пиле по оригинална рецепта, на хрупкавите пикантни крилца или сочните KFC стрипс в различни комбинации,сандвичи и менюта, сред които най-популярните са 2 Gether Bucket, Бокс Меню, Зингер и Туистър.

Уникалният KFC вкус вече повече от 70 години привлича любителите на вкусната храна. Една от причините за това е знаменателната тайна рецепта на Полковник Сандърс  от 11 билки и подправки. Нашето пиле е винаги прясно  доставено няколко пъти в седмицата  от българския ни доставчик. В ресторантите то се готви от нашите готвачи минути преди да бъде сервирано по специален начин – под налягане, което запазва сочността и аромата на месото.

KFC може да се опише спонтанно точно с две думи: “SO GOOD” и това е новото послание на компанията, който изразява какво прави марката най-обичаната в своята категория.

За KFC

KFC e най-голямата международна верига за пиле със 17 000 ресторанта в над 115 страни по света. В България KFC е първата международна верига за бързо обслужване, стъпила на пазара през 1994 г. чрез фирма Самекс ЕООД. За последните 12 месеца фирма Самекс ЕООД е отворила 4 нови ресторанта на веригата, в които са разкрити нови 120 работни места. Към момента ресторантите на KFC, собственост на Самекс са 16.

Освен за KFC, фирма Самекс ЕООД е франчайзи и на заведенията Dunkin’ Donuts и ресторантите NORDSEE за България.