Според Лунния календар 28.05.2014 е подходящ за…

Според Лунния календар 28 май е подходящ за…

ЛУНАТА е в БЛИЗНАЦИ (от 7.49 часа на 28 май до 17.14 часа на 30 май).

На интелектуална честота сте. Необходимостта от обмяна на информация става доминираща. Ако отдавна отлагате да се обадите на свои приятели – направете го сега. Логиката и емоцията ще се преплитат. Словото е много въздействащо, но има опасност да станете бъбриви. Лесно се адаптирате.

ЗА КАКВО Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Рекламна дейност.

► Търговски сделки и банкови операции.

► Писмена работа, учене, научна работа.

► Краткотрайни пътувания.

ЗА КАКВО НЕ Е ПОДХОДЯЩ МОМЕНТЪТ…

► Не правете лекомислени постъпки и не правете прибързани изказвания.

► Моментът е неблагоприятен за занимания, свързани с любовта, брака и партньорствата.

ДНЕС е Новолунието в БЛИЗНАЦИ (в 21.41 часа). Новолунието е идеално за започване на нов житейски цикъл (но все още нямате достатъчно енергия и е добре да изчакате с действията си). Моментът е отличен за отказване от вредни навици. На Новолуние е добре да сложите начало на нещо ново, което държите да се развие успешно в бъдеще. Обърнете внимание на всяко предложение, което получавате. Ако днес вземете пари от някъде – през целия месец ще ви върви само на пари.

Внимание! Не са желателни хирургически намеси. Възможни са лекарски грешки при поставяне на диагноза.

ДНЕС в 5.47 часа започва 29 Лунен ден. Най-опасният ден през лунния месец. Хората остават без енергия.  Не общувайте с досадници и се опитайте да изгоните тъгата и мрачните мисли от себе си. Не започвайте нищо ново. Не вярвайте на предсказания и обещания. По-добре се занимавайте само с домакинска работа.

Повече за двайсет и девети Лунен ден можете да научите ТУК

ДНЕС в 21.41 часа започва 1 Лунен ден. Чист и светъл ден. Посветете го на възвисяващи духа дейности. Простете на приятели и неприятели, които са ви обидили. Денят е отреден за работа с менталните енергии. Внимавайте какво си мислите. Не започвайте нови дейности, а само ги планирайте. Планираното днес ще се реализира.

Повече за първи Лунен ден можете да научите ТУК

Раздела ЛУННА ПРОГНОЗА подготвя Михайлина Никлева – МИШЕЛ

За справки и астрологични консултации – mishell.nikleva@gmail.com, 0887204234