Осмото чувство – ключът към Вселената

Теодора Стефанова със своето послание „Осмото чувство – ключът към Вселената“

На пазара вече е новата книга на Теодора Стефанова – „Осмото чувство – ключът към Вселената“ и аз получих шанс да се видя с нея и да си поговорим за това, как се чувства, за причините, които са я накарали да пише и за интересните прогнози, които дава на читателите в книгата си.

Със съдействието на издателство Колибри, отпечатало и разпространило книгата, аз се срещнах с Теодора и бях приятно изненадана от положителната енергия, която раздаваше на всички около нея. Беше превъзбудена от всички срещи, които и се бяха случили и от всички, които и предстояха, срещи и разговори с непознати, като мен и с приятели от дълги години, които я чакаха в София, Благоевград, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, В. Търново, Самоков, Боровец, Банско. Очаквах една изморена от интервюта Теодора, изнервена и леко дръпната, но всъщност бях изненадана от ентусиазма и по младежки, неуморима, фина като порцеланова статуетка дама, която стоически поема върху плещите си мъката и болката на толкова много хора, които я търсят за съвет.

Имах много въпроси и за съжаление не успях да задам всичките, но най-важните отговори чух от авторката на книгата „Осмото чувство – ключът към Вселената“.

Попитах Теодора, защо е решила да пише отново след първата книга „Един глас ми говори за вас“ и на кой иска да благодари.

Когато станах известна в Италия с участието ми в телевизионното шоу на Маурицио Констанцо и познанството ми с Берлускони, ми предложиха да разкажа своята биография, това което съм изживяла, за важните събития в живота ми и най-вече прогнозите, които давам чрез Унилсън. Книгата пожъна невероятен успех, даже аз бях изненадана. И 17 години по-късно реших да издам и втората книга, защото исках да продължа с информацията за света и различните събития и да дам смислено послание, което да обедини хората – любовта. Да не си мислим, че ние сме единствените, че ние хората, всичко знаем, и можем всичко. Унилсън ме водеше в тази посока, темата за любовта, която ще ни спаси като човеци. Срещата ми с издателите от Колибри стана съвсем случайно и аз знаех, че те ще издадът „Осмото чувство – ключът към Вселената“, за което им благодаря от цялото си сърце. За мен са ценни хората, приятелствата без интереси, обичта, любовта и да си помагаме взаимно не за интереси, а да се обичаме и подкрепяме. „В днешно време, в объркания свят, в който живеем, ни липсва да разговаряме, да се чуваме, да си казваме „обичам те“, „извинявай“, „прости ми“, „благодаря“, „съжалявам“…“

А на леля Ванга се покланям с цялата си благодарност, тя е духовният ми учител, тя ми даде сила да приема извънземния разум Унилсън, психиката ми не беше готова за подобна среща, и със сигурност няма човек, който да приеме спокойно и хладнокръвно една такава среща. Тя ме успокои и ми каза, че имам мисия трябва да я приема, да се запазя такава каквато съм, никога да не злоупотребявам с доверието на хората с болките и техните страдания. С  мъките и сълзите на хората не се става богат, Бог ти взима, Бог ти дава. Нашият живот не е само радост, но и има много изпитания, има добро и зло. За смърт не мога да говоря, защото не ми е разкодиран кода, катастрофи, съдбовни катаклизми може нещо да се загатне, но природата е Бог и няма как да предскажеш. Терористичен акт също не можеш да предскажеш. Това са закодираните кодове, които трябва да се случат с наше или без наше желание. Леля Ванга ми даде смелост и вяра да съм това, което съм в момента, да приемам Унилсън и да помагам, да съм проводник мужду тях и нас хората.  Не мога да не спомена и Момера, която ме извади от дупката в която бях изпаднала след смъртта на моята майка. Тя ми даде крила, аз бях изгубена душа.

Има ли неща, които Унилсън ти е казвал, но ти не си включила в книгата, защото ние не трябва да ги знаем, нещо което ти знаеш, но не ни казваш, за да не се плашим?

Не, когато не трябва да знаем нещо, то остава закодирано, но може да се намекне за него, за разрешаване на проблема или за самия резултат.

В книгата си говориш за любов, благодарност, съчувствие, доброта… Все по-голямата липса на тези качества у хората ни тласка към самоунищожение. Ще се самоунищожим ли?

Не няма да се самоунищожим, в книгата давам точно това, което ще ни спаси – любов, доброта, прошка, взаимопомощ. Духовната храна, изкуственият интелект ще ни вразумят, възможността да разговаряме, да се чуваме, да умеем да се извиняваме, да се освобождаваме от натрупания гняв, недоволство, омраза. Човек не прости ли, никога няма да мине по-напред в живота си. В момента унищожаваме както себе си така и планетата, но ще ти кажа, че извънземните ще ни помогнат да се вразумим и имаме възможност да спасим и себе си и планетата. Но тя ще ни стане малко тясна и ние ще се преселим и на други планети като Червената, планета Близнак, ще пренесем живота и там. Трябва да се подготвим за високите технологии и изкуственият интелект, да променим мисленето си.

Ще успеем ли скоро да лекуваме всички видове рак?

До 5-10 години стволовите клетки ще направят революция в лечението на тази коварна болест и Унилсън каза, че ще променим ДНК-то си  с нанотехнологиите, ще станем половин човек и половин машина. Емоциите и чувствата ни няма да изчезнат, но технологиите ще завладеят телата ни, всичко това, което е било преди 20-30 години ще е само един красив спомен.

Какво бъдеще очаква България и българите?

За България предстои Златна ера, тя ще се превърне в Швейцария на Балканите, децата, които се учат в чужбина ще се върнат и ще изградят новата България. Ще има период на прочистване, изкуствения интелект ще навлиза все повече в живота ни, градовете ще се обезлюдят, хората ще се върнат към земята в селата.

В книгата ти описваш много прогнози на Унилсън, може ли да споменеш някои?

„Паричната система ще се промени напълно, няма да има повече обменна валута, сделки, фондовите борси и банките ще имат нова финансова система, всичко ще стане все по-автоматизирано.

Към 2030 година ще дойдат „новопристигналите“, най-развитите души, бъдещите жители на Новата Земя, чисти души, които вече са завършили своя еволюционен път и приключили своята карма.

Предстои към 2020 година да станат известни нови разкрития, касаещи присъствието на извънземните. В миналото ацтеките са влизали в контакт с тях…

Във Франция ще се заговори за едно малко градче, досега неизвестно, в чиито минерални води ще бъдат открити невероятни лечебни свойства, произхождащи най вече от калта. Ще бъде възможно лекуването на различни заболявания, сред които остеопороза и рак на кожата.“ За всичко останало може да прочетете в „Осмото чувство – ключът към Вселената“.

Как си почиваш, как се чистиш от мъката на хората, от лошата енергия, от това, че си избрана да бъдеш посредник между нас и другото, което не можем още да проумеем?

Освен общуването с приятелите ми най-много обичам да гледам телевизионни сериали особенно „Дързост и красота”, много харесвам турските и индийските сериали, които дават в България. Ако не съм тук или пътувам, през интернет не изпускам серия. Така си почивам.

Посланието на книгата е да  отворим сърцата си и да ги изпълним с безгранична обич и безрезервна доброта, тя ни дава насоки за това, как да се справим с трудностите, които ни предстоят, както и прогнози за предстоящите години. Какви ще бъдат политическите промени? Как ще се развиват държавите? Кой ще ни ръководи? В последната част на книгата ще откриете конкретни прогнози за България, Франция, Италия, Русия, САЩ, Испания,  Китай, Япония, Швеция, Дания, Норвегия и др.

Марияна Пчелинска