Remescar

Революционна формула премахва торбичките и тъмните кръгове под очите НЕЗАБАВНО

Белгийският козметичен бранд Remescar беше представен на българския пазар с последно поколение формула за грижа за кожата и външния вид на лицето. Марката има за цел да помага на хората да се чувстват уверени в себе си. Затова и новият продукт на Remescar е крем с незабавно действие, който има силата да премахне ефективно торбички и тъмни кръгове под очите с до 75% само за няколко минути след нанасяне.

Ефектът се дължи на уникална комбинация от глинести минерали и би-пептиден комплекс, заедно с революционната EYESYL технология. Тя идентифицира незабавно проблемните зони, стяга кожата, намалява натрупването на течности под очите и наподобява ботокс ефект.

Козметичният продукт беше представен от А&D Pharma – официален дистрибутор на Remescar за България, в хотел Арена ди Сердика. В презентацията с личен опит се включи популярната актриса и водеща Катето Евро, а топ гримьорът Слав Анастасов акцентира с жива демонстрация върху техниката за правилно нанасяне и употреба в ежедневния грим. Най-честите причини за този проблем и действието на продукта върху кожата бяха представени от дерматолога д-р Елмира Павлова, специализирала в грижата за красива кожа.

Повече от всякога се стремим към красив и младежки външен вид. Увеличава се търсенето на козметични и естетични процедури и продукти, с доказан ефект в борбата срещу признаците на стареене. Радваме се, че можем да предоставим на нашите клиенти ефективно решение,  за да се чувстват по-уверени в себе си, да запазят кожата си здрава и да изглеждат свежи и сиящи“, каза Вяра Николина, продуктов мениджър на А&D Pharma.

Remescar е продукт подходящ за жени и мъже, в различна възраст, които страдат от торбички и тъмни кръгове под очите. Въпреки, че сенките и торбичките не представляват сериозен проблем, те в крайна сметка придават уморен, нездравословен и най-вече застаряващ вид. Продуктът се нанася лесно, клинично тестван и има незабавен ефект, който издържа до 8 часа след нанасяне.

Кожата около очите е най-чувствителната зона на лицето и има нужда от специално внимание. Тази зона е и основен възрастов показател. Тъмните кръгове или торбичките под очите, обикновено са причинени от недоспиване или умора, но факторите може да са многобройни. Предпоставка за появата на торбички и тъмни кръгове под очите може да са още генетичната наследственост, процесът на стареене, дехидратираната кожа, продължителен плач, дългото стоене пред компютър, стресът, липсата на сън или нездравословната диета. Remescar въздейства на всички тези фактори като придава сияен и здрав вид на зоната под очите.