XS Juiced Power Drink Green Apple

Да отпразнуваме това, че сме различни 

XS™ представя новата си енергизираща напитка XS Juiced Power Drink Green Apple

За тези, които искат да се откроят от тълпата, XS представя един различен вид ободряваща напитка с нулево съдържание на кофеин.

Насладете се на освежаващия вкус на новата ни формула, която не съдържа кофеин, таурин и консерванти – XS Juiced Power Drink, Green Apple Blast!

Перфектен за млади авантюристи и активно спортуващи хора, най-новото попълнение в семейство на XS Juiced Power Drink е с ниско съдържание на калории, използвайки естествен подсладител – растението стевия. XS Juiced Power Drink Green Apple Blast съдържа 25% плодов сок (концентрат от плодов сок) и специална комбинация от баобаб, акай и ацерола, превръщайки я в истинска експлозия с невероятен вкус и без добавена захар.
XS Juiced Power Drink Green Apple Blast не просто освежава: комбинацията от четири различни B-витамини (B3, B5, B6, B12) и витамин С, помагат за намаляване на чувството за умора и отпадналост, осигурява необходимата на тялото енергия и ускорява метаболизма.

Като допълнение към новата ексклузивна формула е съдържанието на витамин Е, който осигурява допълнителна защита на клетките от оксидативен стрес и допълва перфектната комбинация от витамини, за да ви зареди с енергия във всеки момент от деня – от ежедневната рутина до дългите нощи.

Green Apple Blast се присъединява към семейството на XS Juiced енергизиращи напитки, което включва Mango Passion Blast и Dragon Fruit Blast и завършва  с вкусовете Tropical Blast, Wild Berry Blast, Pink Grapefruit Blast и Orange Kumquat Blast.

XS Power Drink се разпространява единствено от Amway. За да получавате винаги най-новите новини за XS Power Drink, не забравяйте да посетите Facebook.com/XSEurope и Instagram.com/xsnation_europe